Bedrijf verkopen

We begeleiden van begin tot het eind het proces van een bedrijfsverkoop.

Maak een afspraak

Bedrijf verkopen

Verkoopproces

Een bedrijfsverkoop vereist ervaring. U kunt het namelijk maar één keer goed doen. In bijna alle gevallen ontbreekt deze relevante ervaring bij de verkopende ondernemer. Daarnaast spelen bij de verkoop van uw bedrijf emoties een belangrijke rol. Zeker als er binnen de familie wordt verkocht. Syntacc heeft de ervaring waarmee u uw doel kunt bereiken. We hebben vele succesvolle transacties begeleidt.

Syntacc begeleidt u tot in detail gedurende het gehele traject van uw bedrijfsverkoop. We begeleiden u bij de zakelijke aspecten, maar we zijn tevens goed in staat om ook de emoties in goede banen te leiden. Zowel tijdens het verkoopproces alsook daarna. We zorgen ervoor dat u en de overnemende partij weloverwogen beslissingen nemen.

Uw bedrijf te koop zetten

Ondernemers zien kansen en willen ze ook grijpen. Dat geldt dus ook voor de ondernemer die met uw bedrijf verder wil. We kennen de markt en herkennen de positie van uw bedrijf in die markt. We weten welk moment geschikt is om zaken te doen en we weten vanuit welke achtergrond en toekomstverwachting uw kandidaat koper redeneert.

Die kennis optimaliseert de opbrengst van uw onderneming. Wanneer u uw kansen wil omzetten in een succesvolle transactie, dan verlangt u een grondige benadering van uw vraagstelling.
Die grondigheid biedt Syntacc u.

Deskundige begeleiding

Syntacc begeleidt het gehele proces als u uw bedrijf te koop wenst te zetten. Onze bijdrage houdt echter niet op bij het zetten van de handtekening tijdens de closing van een transactie. Ook de fasen erna bepalen of er sprake zal zijn van een geslaagde transactie. Ook dan blijven we betrokken.

Bent u benieuwd naar het verkoopproces, klik hier.

Een geslaagde transactie

Syntacc heeft als belangrijkste doel: het realiseren van een geslaagde transactie voor zowel de kopende als de verkopende partij. Want uiteindelijk kan er pas sprake zijn van een geslaagde transactie als beide partijen er een goed gevoel aan over houden. Waarbij uw belang natuurlijk voorop staat, aan welke kant van de tafel u ook zit!

Om dit doel te bereiken werken binnen Syntacc verschillende disciplines intensief met elkaar samen. Bedrijfsadviseurs en accountants analyseren het bedrijf en de markt en bepalen met u het meest geschikte moment voor de opvolging, overname of verkoop. (Register) valuators waarderen de te verkopen of te kopen onderneming. De fiscalisten en juristen zorgen voor de meest optimale fiscale en juridische structuur. Subsidieadviseurs verzilveren de mogelijke subsidiestromen

Met Syntacc heeft u de geslaagde deal binnen handbereik!

Waarom syntacc

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Een multidisciplinair team per opdracht
  • Eén aanspreekpunt per team
  • Betaalbare dienstverlening
  • Meer dan 200 succesvolle transacties
  • Het hele proces op één adres in eigen beheer

Heeft u behoefte aan onze hulp?

Ons team staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag of wilt u graag advies?

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Met zijn fiscale achtergrond en ervaring op dit terrein kan Roelof u goed van dienst zijn.
Stuur een E-mail Bel Roelof op 0653310811