Syntacc staat dicht bij de ondernemer: uw opdracht is onze uitdaging!

image

Deskundigheid

Ons team bestaat uit adviseurs, die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde organisaties en die jarenlang ervaring hebben in verschillende sectoren van het (grotere) midden- en kleinbedrijf. Ook zijn zij zelf ondernemer geweest en weten ze uit eigen ervaring tegen welke uitdagingen een ondernemer aanloopt.

image

Onafhankelijk en integer

Syntacc opereert onafhankelijk en is niet gelieerd aan (grote) accountants- of advieskantoren. Integriteit staat hoog in ons vaandel: afspraak = afspraak. Wij of onze medewerkers zijn onder meer aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Nederlands Instituut van Register Valuators (NIRV) en het Register van Belastingadviseurs (RB).

image

No-nonsense en doelgericht

Het schrijven van lijvige adviesrapporten is voor Syntacc geen doel op zich. Onze rapportage is helder en to-the-point, waarbij wij een goede onderbouwing en argumentatie vanzelfsprekend niet uit het oog verliezen.

image

Betrokken en flexibel

Syntacc staat dicht bij de ondernemer: uw opdracht is onze uitdaging! Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar wanneer ú hen nodig heeft en als de bijzondere situatie daar om vraagt ook buiten de gebruikelijke werktijden.

image

Transparant

Wij werken op basis van duidelijke afspraken over de inhoud van de opdracht en de prijs, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wat u daarvoor betaalt. Indien gewenst werken wij op basis van een combinatie van goed betaalbare uurtarieven en een succesfee.

image

Korte lijnen

Wij verrichten onze werkzaamheden binnen een team van bedrijfsadviseurs, registeraccountants, (register) valuators, EDP auditors, fiscalisten en juristen. U hebt daarbij altijd één aanspreekpunt, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van uw opdracht en daarbij waar nodig en in overleg met u andere deskundigen inschakelt.

Ons team

Ons team bestaat uit adviseurs, die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde organisaties en die jarenlang ervaring hebben in verschillende sectoren van het (grotere) midden- en kleinbedrijf.