Bedrijf kopen

We ondersteunen u op ieder onderdeel in het traject van een bedrijfsovername.

Maak een afspraak

Bedrijf overnemen of kopen

Koopproces bij het overnemen van een bedrijf

Ondernemers zien kansen en willen ze ook grijpen. Mogelijke voordelen van een overname van een onderneming of de samenwerking (fusie) met een onderneming heeft u dan ook al snel op het netvlies. Schaalvoordelen, synergie- en efficiencyvoordelen, een snelle toetreding tot andere markten of een betere concurrentiepositie zijn slechts een aantal voorbeelden van de mogelijke strategische overwegingen. Wanneer kansen daadwerkelijk omgezet moeten worden in feiten, verlangt u een grondige aanpak van uw zaak!

Deskundige begeleiding

Wilt u een bedrijf overnemen of fuseren, dan begeleidt Syntacc u bij het gehele proces. Daarbij houdt onze bijdrage niet op bij het zetten van de handtekening. Ook de fasen daarna bepalen immers of er sprake zal zijn van een geslaagde transactie.

Benieuwd naar het koopproces, klik hier.

Een geslaagde transactie

Syntacc heeft als belangrijkste doel: het realiseren van een geslaagde transactie voor zowel de kopende als de verkopende partij. Want uiteindelijk kan er pas sprake zijn van een geslaagde transactie als beide partijen er een goed gevoel aan over houden. Waarbij uw belang natuurlijk voorop staat, zowel bij het te koop zetten van uw bedrijf als bij een mogelijke overname van een ander bedrijf!

Om dit doel te bereiken werken binnen Syntacc verschillende disciplines intensief met elkaar samen. Bedrijfsadviseurs en accountants analyseren het bedrijf en de markt en bepalen met u het meest geschikte moment om te handelen. (Register) valuators waarderen de te kopen onderneming. De fiscalisten en juristen zorgen voor de meest optimale fiscale en juridische structuur. Subsidieadviseurs verzilveren de mogelijke subsidiestromen

Met Syntacc heeft u de geslaagde deal om een bedrijf over te nemen binnen handbereik!

Waarom syntacc

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Een multidisciplinair team per opdracht
  • Eén aanspreekpunt per team
  • Betaalbare dienstverlening
  • Meer dan 200 succesvolle transacties
  • Het hele proces op één adres in eigen beheer

Heeft u behoefte aan onze hulp?

Ons team staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag of wilt u graag advies?

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Met zijn fiscale achtergrond en ervaring op dit terrein kan Roelof u goed van dienst zijn.
Stuur een E-mail Bel Roelof op 0653310811