Syntacc houdt uw ICT-omgeving in control!

Ondernemingen en instellingen worden steeds afhankelijker van automatisering. De ontwikkelingen in de ICT-wereld gaan daarbij razendsnel en de kosten van ICT nemen in snel tempo toe. Ondernemers vragen zich vaak af of en in hoeverre zij nog grip hebben op de ICT-ontwikkelingen of dat de ICT hen in haar macht heeft. Om dit vraagstuk te beantwoorden, kan er gebruik gemaakt worden van een EDP-audit.

Verbeter uw ICT-systeem met een EDP-audit

Syntacc helpt u weer grip te krijgen op uw automatiseringsomgeving. Daarbij staat voorop dat uw ondernemingsactiviteiten leidend zijn en de ICT deze activiteiten en uw organisatie zo efficiënt en effectief mogelijk moet ondersteunen. Syntacc kan voor u met een EDP-audit de kosten en opbrengsten in kaart brengen en vaststellen of uw ICT-organisatie nog aansluit op uw business, actuele marktontwikkelingen en technische mogelijkheden. Wij adviseren u daarbij over aanpassingen en verbeteringen in uw ICT-systeem.

Syntacc werkt voor zowel kleinere als grote MKB-ondernemingen en instellingen. Onze adviseurs hebben zowel een kennisachtergrond als registeraccountant en / of EDP-auditor.

Met Syntacc krijgt u door een EDP-audit grip op uw ICT!

Waarom syntacc

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Een multidisciplinair team per opdracht
  • Eén aanspreekpunt per team
  • Betaalbare dienstverlening
  • Meer dan 200 succesvolle transacties
  • Het hele proces op één adres in eigen beheer

Heeft u behoefte aan onze hulp?

Ons team staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag of wilt u graag advies?

Maak een afspraak

Deel deze pagina